• Kõrveküla raamatukogu Facebookis

  • Kontakt

    Kõrveküla Raamatukogu
    Vasula tee 12, Kõrveküla
    60512 Tartumaa
    raamatukogu@tartuvald.ee

    Laenutus:
    +372 7337 771

    Komplekteerimine:
    +372 7337 764
    +372 5242 637
  • Otsing

Raamatukogupäevad 2009

20.-30. oktoober 2009

RAHVAS ALGAB RAAMATUST

ja asub teele tulevikku. Kirjapandud kogemused liituvad ühiseks mäluks, mis valgustab sihte ja suunab valikuid. Raamatukogud on määratud kogutud teadmisi hoidma ning oleviku kaudu tulevikule ulatama. Mälu hõõgniit on väärtuslik ja habras. Palju rahvaid on selle katkedes vajunud tagasi aegade hämarusse ekslema ja uut algust otsima. Ka tänavuste raamatukogupäevade juhtmõtte autor Hando Runnel hoiatab meid tulutahtsi ja tõteldes tehtud tuleviku eest.
Raamatukogupäevad on aeg, mil liidame taas hääled, et raamatukogud kuuldavaks ja nähtavaks teha. Erialastes mõõduvõtmistes õpime oma oskusi ja võimalusi paremini tundma ja edasi andma. Eriliste ettevõtmistega tõstame esile meie poolt pakutavate võimaluste paljusust. Niihästi väikestel maaraamatukogudel kui ka suurtel teadusraamatukogudel on täita asendamatu roll rahva mälu hoidmise ja edasiandmise missioonis.
Eesti Raamatukoguhoidjate Ühingu juhatus  kutsub huvilisi osa saama raamatukogude poolt pakutavatest kirjandusüritustest, näitustest jm. Raamatukogud paluvad tuntud inimesi rääkima oma lugemiselamustest ja -eelistustest, andma lugemissoovitusi ning tutvuma raamatukogu igapäevatööga. Kui näete kutset “Tuntud inimene raamatukogus”, astuge sisse ja kohtuge omakandi inimestega.
Ja kuigi raamatukogupäevade moto on laenatud Hando Runnelilt, loeme tänavu üleriigilisel ettelugemispäeval kodus, koolis ja lasteaias ette Edgar Valteri jutte.Viimastel aastatel on raamatukogupäevade plakati raamatukogudele kujundanud ja trükkinud “Koolibri”, nii ka tänavu.

Tulge ja saage osa! Tee tulevikku läheb raamatukogude kaudu!

ERÜ juhatus

http://www.eru.ee/joomla/index.php/raamatukogupaevad

Printed from: https://tmk.tartuvald.ee/?p=11 .
© Kõrveküla Raamatukogu 2024.