• Kõrveküla raamatukogu Facebookis

 • Kontakt

  Kõrveküla Raamatukogu
  Vasula tee 12, Kõrveküla
  60512 Tartumaa
  +372 7 337 771
  +372 7 337 764
  raamatukogu@tartuvald.ee
 • Otsing

Näitus LAPSEPÕLVELOOD

Kõrveküla raamatukogus on alates 7. jaanuarist avatud Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumi koostatud näitus „Lapsepõlvelood”

Eesti näitlejate ja muusikute lapsepõlvemälestustest ja -unistustest koos armsate beebifotodega muuseumi arhiivist.

Kas juba õrnas kujunemiseas võib ära tunda särava ande kohalolu ning kui palju hoolt ja armastust väike talent oma perelt ja ümbritsevalt keskkonnalt vajab, et tõeliselt suureks sirguda? Neile küsimustele otsibki näitus vastust. Muuhulgas saavad külastajad teada, kellena nägi oma tulevikku armastatud laulja Heli Lääts, milliseid lastelaule laulis Georg Ots, kui noorelt alustasid lavateed näitleja Ellen Liiger ja tantsija Ülle Ulla, mis pilli mängis tulevane priimabaleriin Kaie Kõrb ning kes on Eesti kuulsaim klaverikolistaja. Mis juhuse läbi said näitlejateks Ita Ever või Jüri Krjukov, jääb üle vaid saatust tänada.

Näituse kujundajaks on Virge Loo, tekstid tõlkis inglise keelde Madis Järv.

Printed from: https://tmk.tartuvald.ee/?p=1188 .
© Kõrveküla Raamatukogu 2022.