• Kõrveküla raamatukogu Facebookis

 • Kontakt

  Kõrveküla Raamatukogu
  Haava tn 6, Kõrveküla,
  60512 Tartumaa
  +372 7 337 771
  +372 7 337 772
  raamatukogu@tartuvald.ee
 • Otsing

Eesti kirjanikemuuseumide näitus

1. kuni 30. septembrini on Kõrveküla raamatukogus eksponeeritud Eesti kirjanikemuuseumide rändnäitus “Juhan Liiv ja teised. Lugusid eesti kirjanikest”. Juhan Liivi 150. sünniaastapäevaks valminud näitusel kõnelevad Liivi kõrval oma lapsepõlvest, kooliajast ja eluolust ka teised eesti kirjandusklassikud: Friedrich Reinhold Kreutzwald, Lydia Koidula, Eduard Vilde, Anton Hansen Tammsaare, Marie Under, Friedebert Tuglas, Oskar Luts, Betti Alver, Karl Ristikivi, Juhan Smuul ja Juhan Viiding. Näituse koostas Mari Niitra ja kujundas Artur Kuus.

Printed from: https://tmk.tartuvald.ee/?p=1263 .
© Kõrveküla Raamatukogu 2020.