• Kõrveküla raamatukogu Facebookis

  • Kontakt

    Kõrveküla Raamatukogu
    Vasula tee 12, Kõrveküla
    60512 Tartumaa
    raamatukogu@tartuvald.ee

    Laenutus:
    +372 7337 771

    Komplekteerimine:
    +372 7337 764
    +372 5242 637
  • Otsing

Konkursid raamatukogude aastal

Tartu Linnaraamatukogu ja Tartumaa raamatukogud kutsuvad osalema raamatukogude aastale pühendatud kahel konkursil:

Joonistusvõistlus 2022 “Joonistame raamatukogu” Tartu linna ja maakonna lasteaialastele ja omaloomingukonkursil Tartu linna ja maakonna koolide õpilastele

Joonistusvõistlus 2022 “Joonistame raamatukogu”

Tartu linna ja maakonna lasteaialastele

Alanud on raamatukogude aasta! 2022. aastal  ootavad kõik raamatukogud üle Eesti külla uudishimulikke lugejaid. Tartu Linnaraamatukogu  laste- ja noorteosakond  ja Tartumaa raamatukogud kutsuvad sel puhul üles joonistamishuvilisi lapsi tegema pilte, mis on seotud raamatute ja lugemisega. Lapsed võiksid üles joonistada sellise raamatukogu, kus neile meeldiks üle kõige olla. Pildi peale võiksid mahtuda ka näiteks tuttav raamatukoguhoidja ja lemmikraamatu esikaas! Pildi suuruseks sobib A4 ja lisama peaks tegija nime, vanuse, lasteaia nime ja kellegi kontakti, et  hindamise tulemustest  teada anda. Joonistused tuleks tuua Tartu Linnaraamatukogu  laste- ja noorteosakonda (Kompanii 3/5, avatud E-R  9.00-20.00, L 10-16) või lähemasse maaraamatukokku https://tmk.tartuvald.ee/?page_id=91

Aega joonistamiseks on piisavalt, sest viimased tööd võiksid maalasteaedadest laekuda 28. aprilliks kohalikku raamatukokku ja linnast 4. maiks 2022.  Parimatest töödest paneme kokku näituse, mida saab vaadata linnaraamatukogus  ja tublimate  joonistajate autasustamine saab toimuma 1. juunil, rahvusvahelisel lastekaitsepäeval!

P.S   Juhul kui  joonistajate lennukas fantaasia ei mahu ära  etteantud formaadile, võib teha ka suuremõõtmelisi töid, kus saab uurida vaata et tervet raamatute linna!

Head raamatukogude aastat soovides

Ädu Neemre   linnaraamatukogust , kontakt tel.  736 1389, adu.neemre@luts.ee

Hele Ellermaa Kõrveküla raamatukogust, kontakt tel. 7337772, hele.ellermaa@tartuvald.ee

 

Omaloomingukonkursi Tartu linna ja maakonna koolide õpilastele.

OMALOOMINGUKONKURSS RAAMATUKOGUDE AASTAL

Tartu Linnaraamatukogu koostöös maaraamatukogudega kuulutab raamatukogude aasta puhul välja raamatukoguteemalise omaloomingukonkursi Tartu linna ja maakonna koolide õpilastele.

Konkurss toimub 12. jaanuarist 12. juunini 2022 ning osaleda saab kolmes vanusegrupis: 1.-4. klass, 5.-9. klass ja 10.-12 klass.

Ootame nii luule-, proosa- kui draamavormis omaloomingut järgnevatel teemadel:

  1. Tuleviku raamatukogu
  2. See juhtus raamatukogus
  3. Mina ja raamatukogu

Tuleviku raamatukogust mõeldes võivad osalejad lasta oma fantaasial päris vabalt lennata. Raamatukoguga seotud lood võivad olla jutustavad, naljakad ja isegi õudsed. Mis puutub viimasesse teemasse, siis võiks ehk kõne alla tulla mõtisklus raamatukogu ja lugemise kohast Sinu elus.

Töid saab tuua paberil Tartu Linnaraamatukogu peamaja laste- ja noorteosakonda ja kõigisse harukogudesse või saata meilile anu.amor-narits@luts.ee ja kirsti.laanesaar@luts.ee

Maakonnas asuvatest koolidest saab töid tuua ka kohalikku raamatukokku hiljemalt 12.06.2022  https://tmk.tartuvald.ee/?page_id=91

Tööle lisa kindlasti oma nimi, vanus, kool, klass ja kontaktandmed (meiliaadress ja telefoninumber, võivad olla ka lapsevanema omad).

Omaloomingut hindab raamatukoguhoidjatest, õpetajatest ja kirjanikest koosnev žürii. Tulemused kuulutatakse välja Laste- ja noortekirjanduse festivalil, mis toimub 17.-22. oktoobril 2022.

Erilistele töödele erilised auhinnad!

 

Printed from: https://tmk.tartuvald.ee/?p=2825 .
© Kõrveküla Raamatukogu 2024.